Mega i naredne sezone domaćin u Sremskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 24.Jun.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega i naredne sezone domaćin u Sremskoj Mitrovici

Košarkaški klub Mega Bemaks će i četvrtu godinu uzastopno igrati u Sremskoj Mitrovici utakmice Jadranske lige i Superlige Srbije, saopšteno je na sajtu kluba.

Mega Bemaks je u prethodne tri godine postigla najveće uspehe u istoriji kluba, među kojima su osvajanje Kupa Radivoja Koraća 2016. godine, plasman u finale ABA lige iste godine, kao i igranje u Ligi šampiona.
Generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << menadžer Mege Goran Ćakić rekao je da su se klub i Sremska Mitrovica pokazali kao uigran tim.
"Prethodne tri sezone su pokazale da je dolazak u Sremsku Mitrovicu bio pravi potez za klub i veoma smo zadovoljni što nastavljamo saradnju sa gradom. Sada već imamo mnogo zajedničkog iskustva, uigran smo tim i u Mitrovici se osećamo kao kod kuće. Podrška publike koju imamo u hali Pinki je od velikog značaja za našu mladu ekipu i daćemo sve od sebe da i sledeće sezone uživa u našim utakmicama", rekao je Ćakić.
Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader poželeo je košarkašima Mege uspešnu sezonu, zahvalio klubu na poverenju i naveo da će se grad truditi da opravda ulogu domaćina.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega ne menja dobitnu kombinaciju!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2017

Košarkaški klub Mega Bemaks će i četvrtu godinu uzastopno igrati u Sremskoj Mitrovici utakmice Jadranske lige i Superlige Srbije, saopšteno je danas na sajtu kluba...Mega Bemaks je u prethodne tri godine postigla najveće uspehe u istoriji kluba, medju kojima su osvajanje Kupa Radivoja Koraća 2016....

Nastavak na Sportske.net...

NEMA PROMENE GRADA: Mega ostaje u Sremskoj Mitrovici

Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2017

Košarkaški klub Mega Bemax će četvrtu godinu zaredom utakmice u ABA ligi i Super ligi igrati u Sremskoj Mitrovici. Ugovor o produžetku saradnje je u ime Grada Sremske Mitrovice potpisao gradonačelnik Vladimir Sanader, pa će publika u hali PSC Pinki imati priliku da i naredne sezone bodri košarkaše...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.