Mario Nakić odlazi iz Reala?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 17:47

Mario Nakić odlazi iz Reala?! (foto)

Dva kluba pokazala ozbiljno interesovanje.

Momak koji je smatran jednim od najvećih evropskih talenata u poslednjih par godina mogao bi uskoro da napusti Real Madrid, gde je i skrenuo veliku pažnju na sebe.

Prema poslednjim informacijama koje su danas preneli poznati košarkaški novinari Emilijano Karćija i Čema de Lukas, za Marija Nakića su zainteresovani belgijski Ostende i nemački Ulm.

Srpski košarkaš je rođen 2001. godine, može da igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na pozicijama od jedan do tri, veliki talenat je pokazao u juniorskom timu Reala, a svoj debitantski nastup za seniorski tim kraljevskog kluba u Endesa ligi upisao je jesenas protiv Fuenlabrade.

Od tada je zabeležio devet nastupa u Endesa ligi i još tri u Evroligi.

-

-

I can confirm and add ratiopharm Ulm is showing strong interest too https://t.co/gXcRYc0Ecq

— Chema de Lucas (@chemadelucas) June 16, 2020
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nakić napušta Real Madrid?

Izvor: B92, 16.Jun.2020

Mladi srpski košarkaš Mario Nakić mogao bi uskoro da napusti redove Reala iz Madrida.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.