Makabi želi Bobija, Zvezda ga ne dâ

Izvor: B92, 20.Dec.2013, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi želi Bobija, Zvezda ga ne dâ

Ruski mediji preneli su da je košarkaški klub Makabi Tel Aviv zainteresovan da u svoje redove dovede igrača Crvene zvezde Telekom Bobana Marjanovića.

Uprava izraelskog šampiona nezadovoljna je rezultatima tima i želi da se pojača za Top 16 fazu Evrolige.

Iz Crvene zvezde za B92 su rekli da nemaju informaciju o tome, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Marjanović značajan deo tima.

„Nije bilo nikakvog kontakta, prvi put čujem za to“, rekao je direktor crveno-belih Davor Ristović za B92, a na pitanje da li bi se za određenu sumu Zvezda odrekla Marjanovića, Ristović je odgovorio:

„Predstoji nam važan period i svaki igrač nam je veoma bitan. Uopšte nismo razmišljali o tome“.

Trener Makabija Dejvid Blat rekao je pre mesec dana da je Marjanović veliki talenat i da ne razume kako već ne igra u američkoj NBA ligi.

"Gledao sam svojevremeno Marjanovića u američkoj letnjoj ligi. On je veliki talenat i ne razumem kako već ne igra u NBA", rekao je Blat.

Marjanović (25) je na početku sezone prešao iz Mega Vizure u Crvenu zvezdu, a pre toga je nastupao za Radnički Kragujevac, Nižnij Novgorod, Žalgiris, moskovski CSKA i Hemofarm.

Pored Marjanovića, Makabi je zainteresovan i za beka Montepaskija iz Sijene Daniela Heketa, preneo je ruski sportski magazin Sport ekspres.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CENTAR ZVEZDE NA METI: Makabi zainteresovan za Bobana Marjanovića

Izvor: Dzungla.org, 20.Dec.2013

Uprava izraelskog šampiona nezadovoljna je rezultatima tima i želi da se pojača za Top 16 fazu Evrolige OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Makabi želi Bobija, u Zvezdi prvi put čuju

Izvor: Mondo, 20.Dec.2013

Trofejni izraelski klub zainteresovan da kupi gorostasa crveno-belih, prenose ruski mediji. Direktor Zvezde za..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.