Mačvan o Hrvatskoj: Mnogi su navijali za branitelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan o Hrvatskoj: Mnogi su navijali za "branitelje"

Zamenik kapitena košarkaške reprezentacije Srbije Milan Mačvan, koji je rođen u Vukovaru, reagovao je na izjavu selektora fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića da uspeh na Mundijalu u Rusiji posvećuje "braniteljima domovinskog rata" i poručio da neke granice ne bi trebalo da se prelaze.

Dalić je izjavio da "nije bilo branitelja ne bi bilo ni šahovnice", što je izazvalo reakciju kod Mačvana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i poruku, između ostalih i za simpatizere Hrvatske iz Srbije.

"Bojim se da su mnogi koji su navijali za fudbalsku ili nogometnu reprezentaciju (kako god) u stvari navijali za branitelje i šahovnicu (protiv kojih naravno nemam ništa, jer sam tamo i rođen), ali da bar ne prelazimo neke granice u ljubavi koje su davno postavljene", napisao je Mačvan na Tviteru iznad teksta o Dalićevoj izjavi.

Hrvatska je u finalu Mundijala izgubila od Francuske 4:2, ali i tako nadmašila najveći uspeh.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mačvan o Hrvatskoj: Mnogi su navijali za "branitelje"

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2018

Zamenik kapitena košarkaške reprezentacije Srbije Milan Mačvan, koji je rođen u Vukovaru, reagovao je na izjavu selektora fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića da uspeh na Mundijalu u Rusiji posvećuje "braniteljima domovinskog rata" i poručio da neke granice ne bi trebalo da se prelaze...Dalić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.