MILUTINOV POSLE POBEDE: Nismo o tome javno pričali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 14:13

MILUTINOV POSLE POBEDE: Nismo o tome javno pričali...

Srbija je ušla u polufinale.

Srpski košarkaški reprezentativac Nikola Milutinov izjavio je danas u Manili da je kvalitet doneo pobedu protiv Litvanije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Srbija je danas izborila plasman u polufinale Mundobasketa, pošto je u četvrtfinalu savladala Litvaniju rezultatom 87:68.

- Mi smo znali naš kvalitet iako nismo o tome javno pričali. Znali da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imamo potencijal sa Bogdanom Bogdanovićem. Stvarno mi je drago da smo to svima pokazali, jer smo dobra grupa momaka - rekao je Milutinov novinarima posle meča. 

On je dodao da su svi košarkaši Srbije bili na visini zadatka.

- Protiv ekipe kao što je Litvanija mora da se odigra tako. Svi su danas pokazali kvalitet, svi su odigrali pametno. Zaslužena pobeda za nas i nadam se da ćemo tako odigrati polufinale - dodao je srpski centar. 

Milutinov je istkaao da su se na utakmici sa Litvanijom videle emocije.

- Emotivno je bilo za sve nas. Jutros nam je Boriša Simanić prvi put pustio poruku, koja nam je dala neku dodatnu energiju za pobedu - naveo je Milutinov. 

Srbija će u petak u polufinalu SP igrati sa pobednikom meča između Slovenije i Kanade, koji je na programu u sredu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u polufinalu Mundobasketa!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2023

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva, pošto je danas u Manili u četvrtfinalu Mundobasketa pobedila Litvaniju rezultatom 87:68 (24:25, 25:13, 24:17, 14:13).  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.