Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARINA MALJKOVIĆ: Nekad ti Bog da, nekad oduzme…

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da ekipa posle poraza od Španije u polufinalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru mora da se podigne i da se bori za bronzanu medalju.

– Nema, nekad ti Bog da, nekad oduzme. Napravili smo čudo (u četvrtfinalu) protiv Australije. Upozoravala sam na opasnost protiv Španije. Imale su dobar šut, a kod nas nijedna nije imala svoj dan da se uključi. Nismo uspele da se naviknemo na preterano >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << agresivnu igru Španije, koja je bar dva puta agresivnija od SAD, najbolje ekipe ovde – rekla je Maljkovićeva posle meča.
Srbija je večeras izgubila 54:68 i u polufinalu bi trebalo da igra protiv Francuske.
– U svakom slučaju, sve čestitke Španiji. Nama ostaje da se skupimo i da probamo da iskoristimo priliku da se osvoji medalja – reka je Marina Maljković.
U drugom finalu sastaju se petostruke uzastopne šampionke SAD i Francuska, ekipa koju je Srbija pobedila u finalu Evropskog prvenstva prošle godine.
– Zapamtite, čeka nas mnogo teža utakmica protiv Francuske nego i finalu EP. Francuska ima baš sve ono na šta smo ih dobili prošle godine, sada su to nadoknadili dovodjenjem novih igrača – rekla je selektorka.
Ona je kazala da ne postoji univerzalni način da se ekipa podigne posle poraza.
– Ne postoji čarobni štapić, ili da svima damo čokoladu pa da bude bolje. Španija je ušla u utakmicu sa većim iskustvom i mirne glave cepala, odradjivala. Mi to danas nismo radili. Sada treba naučeni ovim iskustvom da krenemo tako protiv Francuske od prvog minuta – rekla je Maljkovićeva.
The post MARINA MALJKOVIĆ: Nekad ti Bog da, nekad oduzme… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.