Lakše povrede, Teo i Nedović biće spremni za OI

Izvor: B92, 31.Jul.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše povrede, Teo i Nedović biće spremni za OI

Srpski košarkaški reprezentativci Miloš Teodosić i Nemanja Nedović lakše su povređeni i biće spremni za start Olimpijskih igara u Riju.

Prema prvim informacijama iz argentinske Kordobe, gde srpski tim učestvuje na turniru "Super 4", a koje prenose beogradski mediji, njih dvojica pauziraće nekoliko dana, što znači da će preskočiti utakmicu protiv Hrvatske.

Teodosić je povredio prst na utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Argentine, dok je Nedović tokom meča protiv Francuske poskočio na klupi da proslavi koš i potom osetio bol zbog kojeg nije igrao ni na tom meču, ni protiv Argentine.

Srbija prvi meč u Riju igra 6. avgusta protiv Venecuele.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobro je - Teo i Nedović spremni za Rio!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2016

Teodosić je povredio prst na utakmici protiv Argentine, dok je Nedović tokom meča protiv Francuske poskočio na klupi da proslavi koš i potom osetio bol zbog kojeg nije igrao ni na tom meču, ni protiv Argentine..Srpski košarkaški reprezentativci Miloš Teodosić i Nemanja Nedović lakše su povređeni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.