Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 08:57

LUDI TIKET, sreda, 63.676 dinara: Zmija iz Vrbasa

Kompilacija fudbalskih i teniskih sigurica, začinjena španskom košarkom ide uz 15 procenata “SUPER MULTI BONUSA”

Čovek je stvar odradio profesionalno. Dobro, znamo, reći će mnogi igrao je sigurice, ali budite svesni da je reč o 18 parova, kombinovanog fudbala i tenisa, začinjenog španskom košarkom. Zbilja sjajno, moćno i što je najvažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uspešno tipovanje srećnika iz Vrbasa prošlo je uz dvojku Portugalije, keca na Barsu, Australiju i Ujedinjene Arapske Emirate... Prošlo je puno toga, a od tenisa izdvajamo pobede Zvereva, Šapovalova, Čilića i Fonjinija.

Nemamo šta da čitamo dalje, kada se sve kao na dlanu vidi. Umesto toga, a uz konstatovanu ukupnu kvotu 276,85, MOZZART isplaćuje „SUPER MULTI BONUS“ u iznosu od 8.306 dinara. To vam je 15 procenata više u odnosu na standardno, naspram kvote očekivanog dobitka u iznosu od 55.370 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.