Kostić: Dinamik po konceptu sličan nama

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Okt.2020, 20:23

Kostić: Dinamik po konceptu sličan nama

Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas da ekipa Dinamika zaslužuje poštovanje, ali da zna na koji način njegov tim može da pobedi tog rivala u šestom kolu Košarkaške lige Srbije.

"I ove godine imaju snažan roster, a sa par iskusnih i dosta mladih košarkaša po konceptu podsećaju na nas. I energija koju dve ekipe ispoljavaju na terenu je na sličnoj razini i taj segment mogao bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << donese prevagu. Ako odgovorimo svim izazovima, bez obzira da li će za Dinamik igrati Marko Čakarević i Božidar Babović, možemo do trijumfa", ocenio je Kostić.

Novi Pazar je peti na tabeli sa skorom 3/2, dok Dinamik ima učinak 2/3 i zauzima sedmo mesto u elitnoj ligi Srbije.

"Oni su blagi favoriti. Slavili su ubedljivo u dva meča na svom terenu, ali nas niko nije lako dobio. Generalno, nismo ekipa koju je lako pobediti", zaključio je Kostić.

Dinamik i Novi Pazar igraju u subotu od 17 časova u beogradskoj Dinamik areni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.