Kokoškov govorio posle teškog poraza Srbije

Izvor: B92, 28.Nov.2020, 19:09

Kokoškov govorio posle teškog poraza Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov govorio je na konferenciji za medije posle poraza od Švajcarske.

"Orlovi" su pretrpeli poraz u okviru trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 92:90.

Švajcarska je imala zaista dobro šutersko veče (13/23 za tri, 16/30 za dva).

"Želeo bih da čestitam Švajcarskoj na pobedi i na velikoj pobedi večeras. Imali su sjajno šutersko veče. Imali smo neki psiholoških problema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su nas koštali i u defanzivi i u ofanzivi. Oni su postigli sedam trojki u prvoj četvrtini, otvorili su utakmicu na taj način i stekli samopouzdanje. Mi smo nov tim i fokusiramo se na naredni meč. Imamo dva meča ovde da odigramo i učimo na našim greškama", rekao je Kokoškov.

Naredni meč Srbija igra protiv Finske u ponedeljak od 18.00

"Igrali smo protiv Finske nekoliko puta poslednjih godina i dobro su nam poznati. Do sada uopšte nismo govorili o Finskoj i od sutra se spremamo za njih. Igraće kod kuće, osećaju se udobno ovde, bez obzira na to što nema navijača, imaju prednost domaćeg terena", dodao je on.

Pročitajte još Anđušić: Nismo smeli da dozvolimo 92 poena
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kokoškov: Imali smo nekih psiholoških problema; Anđušić: Nismo imali energije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2020, 10:51

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov govorio je na konferenciji za medije posle poraza od Švajcarske..."Orlovi" su pretrpeli poraz u okviru trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 92:90. Švajcarska je imala zaista dobro šutersko veče (13/23 za tri, 16/30...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.