Kokoškov: Tek za nekoliko dana ćemo znati više

Izvor: RTS, 18.Nov.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov: Tek za nekoliko dana ćemo znati više

Srpski trener Igor Kokoškov oglasio se povodom medijskih spekulacija da će postati novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije.
Mediji su sinoć preneli kako će trenutno prvi pomoćnik Luku Voltonu u Sakramento Kingsima, voditi reprezentaciju na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tokiju.

"Tek za nekoliko dana ćemo znati više", rekao je Kokoškov na pitanje o preuzimanju reprezentacije, prenose beogradski mediji.
Kokoškov ima značajno i veoma uspešno selektorsko iskustvo.
Sa Slovenijom je osvojio zlatnu medalju na Evrobasketu 2017, i to finalnom pobedom protiv Srbije
Sedam godina vodio je nacionalni tim Gruzije, koji je učestvovao na evropskim šampionatima 2011, 2013. i 2015. godine.
Prvi je neamerički trener sa NBA titulom kao asistent u Detroitu 2004. i prvi koji je dobio šansu da bude glavni trener u Finiksu prošle sezone.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokoškov o preuzimanju reprezentacije Srbije: Tek za nekoliko dana ćemo znati više

Izvor: OkRadio.rs, 18.Nov.2019

Mnogi mediji su sinoć preneli kako će trenutno prvi pomoćnik Luku Voltonu u Sakramento Kingsima, voditi ekipu na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre u Tokiju Srpski trener Igor Kokoškov oglasio se povodom medijskih spekulacija da će postati novi selektor košarkaške reprezentacije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.