KSS pustio karte u prodaju za meč Srbije i Portorika

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 13:48

KSS pustio karte u prodaju za meč Srbije i Portorika

Košarkaški savez Srbije saopštio je da je počela prodaja ulaznica za prijateljski meč sa Portorikom, koji će biti odigran 16. avgusta od 19 sati u "Štark areni"

Cene ulaznica su od 400 do 24.000 dinara.

U saopštenju se navodi da se ulaznice prodaju na svim prodajnim mestima Tiket viziona, kao i onlajn putem sajta www.tickets.rs.

Karte će na dan meča biti prodavane na blagajni na južnoj strani Arene.

Košarkaši Srbije se trenutno pripremaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Svetsko prvenstvo, a izabranici Svetislava Pešića će posle Portorika odigrati dve prijateljske utakmice u Šenženu sa Kinom (20. avgust) i Brazilom (21. avgust).

Mundobasket će biti odigran od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Srbija se nalazi u B grupi u Manili sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.