KKCZ: Karte za Igokeu od petka

Izvor: B92, 02.Jan.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKCZ: Karte za Igokeu od petka

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će se ulaznice za meč 15. kola ABA lige sa Igokeom naći u prodaji u petak.

Crveno-beli' u prvom meču u 2014. godini dočekuju Aleksandrovčane, a taj meč igra se u subotu od 17 časova u hali "Pionir".

Ulaznice za taj meč u prodaji će biti od petka na svim prodajnim mestima Eventima - tržnom centru Ušće, Kombank areni, Bilet centru, Domu omladine i još 150 mesta širom Srbije.

Na dan meča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karte će moći da se kupe i na blagajni Pionira od 12 časova pa sve do početka utakmice.

Ulaznice za tribine koštaju 300, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 1.000, a za ložu 1.500 dinara.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda,   Tržni centar Ušće

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda želi za generalku meč protiv Udinezea

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jan.2014

Crvena zvezda planira da pripremni period zaključi prijateljskom utakmicom sa Udinezeom. Kontakti sa italijanskim prvoligašem su uspostavljeni, čeka se da li će se susret sa najtrofejnijim srpskim klubom uklopiti u kalendar crno-belih.. (FOTO: AP). U periodu između 1. i 15. februara. kad će Crvena...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Katić: Pobedom započeti 2014. godinu

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2014, 14:28

Raško Katić je rekao da crveno-beli žele da savladaju Igokeu u 15. kolu Jadranske lige i pobedom startuju u 2014. godini.. (FOTO: KK Crvena zvezda). – Očekuje nas teška utakmica. To će biti prvi meč u Novoj godini i zato silno želimo da dobro startujemo u 2014. Trudićemo se da nastavimo sa...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.