Izvor: Radio 021, 25.Okt.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Vojvodina dovela pojačanja u "minut do 12"

Košarkaški klub Vojvodina iskoristio je vanredni prelazni rok da u klub dovede još trojicu igrača, koji će odmah biti na raspolaganju stručnom štabu.

U pitanju su krilni centri, Andrija Simović (24), Enes Latifagić (27), te povratnik u dres Novosađana, centar Ivan Mandić (22).

Simović, koji je visok 207 centimetara, igrao je za Megu, Vršac i Smederevo, dok u Vošu stiže iz Rumunije. Latifagić, krilni centar visok 202 centimetra, u Novi Sad stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz sarajevske Vogošće. Mandić, visok 204 centimetra, protekle zime je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Vošom, a sada se vratio u Novi Sad da nosi crveno-beli dres.

Sva trojica bi trebalo da ojačaju tim tamo gde je bio najdeficitarniji - ispod obruča, piše Dnevnik.

Sastav se, zapravo, tek ovim pojačanjima donekle kompletirao za nastup u Košarkaškoj ligi Srbiji, u kojoj će se posle velike letnje krize, boriti za opstanak. U prva tri kola su poraženi, što i ne čudi s obzirom na to da su igrali bez centara, sa većinom juniora u timu. U međuvremenu u klub je stigao i Muta Nikolić, koji je postao šef stručnog štaba.

U narednom kolu, koje se igra u subotu, 26. oktobra, Vojvodina će dočekati ekipu Vršca. Vrščani će biti teški protivnici Novosađanima na Spensu, posle tri kola imaju dve pobede i dva poraza, te se nalaze u središnjem delu na tabeli domaćeg šampionata.

Lider Voše na startu prvenstva je Pavel Lobarev sa prosekom od 29 poena po utakmici, dok je u timu Vršca naefikasniji Ljubomir Čampara, sa 18,5 koševa po meču.

Utakmica između Vojvodine i Vršca igra se u subotu, sa početkom u 20 časova.

Autor: 021, Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.