Jokić i Milsap nezaustavljivi protiv Tandera i Baksa (VIDEO)

Izvor: B92, 02.Apr.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić i Milsap nezaustavljivi protiv Tandera i Baksa (VIDEO)

Nikola Jokić i Pol Milsap u poslednje vreme igraju fenomenalno dok su zajedno na terenu i to jedan od glavnih razloga zašto je Denver i dalje u trci za plej-of.

Milsap, koji je dobio veliki ugovor od Nagetsa (3g=90m$), dugo je bio van terena zbog povrede i kada se vratio njihova saradnja nije izgledala najbolje.

Štaviše, tokom februara Nagetsi su igrali odličnu košarku bez Milsapa, a kada se on oporavio od povrede bilo je potrebno vremena da svi 'kliknu'.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
To se upravo i dešava u poslednjih nekoliko utakmica, pošto Jokić i Milsap igraju kao najbolji igrači na svojim pozicijama.

U pobedi protiv Oklahome njih dvojica postigli su zajedno 59 poena, uz 25 skokova, osam asistencija (24/40 šut iz igre).

Nekoliko dana kasnije usledio je susret sa Milvokijem u kojem su Jokić i Milsap ponovo zablistali. U trijumfu posle produžetka zajedno su ostvarili učinak od 61 poena, 26 skokova, 10 asistencija, dok su iz igre šutirali 24/44.

Denveru je ovo bilo preko potrebno i na pet utakmica do kraja ligaškog dela imaju dobre šanse da se nađu u plej-ofu.

Nagetsi naredna dva meča igraju pred domaćom publikom protiv Indijane i Minesote, potom gostuju Klipersima, dočekuju Portland i u poslednjem meču idu na gostovanje Minesoti.

Raspored Denvera do kraja:

4.4. Denver – Indijana

6.4. Denver – Minesota

7.4. Klipersi – Denver

10.4. Denver – Portland

12.4. Minesota – Denver
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.