Jokić: To je najgori posao na svetu

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 08:23

Jokić: To je najgori posao na svetu

Košarkaš Denvera Nikola Jokić imao je solidno izdanje u novoj pobedi svog tima protv Los Anđeles Lejkersa.

Nagetsi su kao gosti pobedili Lejkerse i poveli sa 3-0 u finalnoj seriji Zapada.

Jokić je u odnosu na prethodne susrete imao skromnije izdanje od onog na koje je navikao ljubitelje košarka, izostao je tripl-dabl, jer je meč završio sa 24 poena, osam asistencija i šest uhvaćenih lopti.

Trener Denvera Majl Meloun rekao je da je Jokić u ovom okršaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "uskočio" u trenerski posao i da je morao ga posluša.

Novinare je posle meča zanimalo da kakav je Jokić kao trener.

"Ne znam. Ne želim da budem trener. To je najgori posao na planeti, sigurno", odgovoiro je Jokić kroz šalu, što je izazvalo smeh prisutnih medija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRENER JOKIĆ: Meloun otkrio dogovor sa klupe - "Nikola je rekao svima..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023

Sve je objasnio trener Denvera...Trener Denver Nagetsa Majk Meloun govorio je posle pobede nad Los Anđeles Lejkersima u trećem meču finala Zapadne konferencije prilikom čega se dotakao i igre Nikole Jokića...Najbolji igrač tima iz Kolorada imao je ispod prosečno prvo poluvreme, ali je briljirao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.