Jaramaz iz Mege prelazi u Burgos

Izvor: RTS, 19.Jun.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaramaz iz Mege prelazi u Burgos

Srpski košarkaški reprezentativac Ognjen Jaramaz posle odlaska iz Mega Bemaksa karijeru nastavlja u španskom San Pablo Burgosu.
Jaramaz je potpisao dvogodišnji ugovor sa španskim prvoligašem, koji je protekle sezone završio na 14. mestu u prvenstvu.

Ovaj 22-godišnji plejmejker nakon problema sa zdravljem iza sebe ima dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sezonu u Megi jer je prosečno beležio 10,8 poena, 3,8 asistencija i 3,4 skoka po meču u ABA ligi.
Jaramaz je četiri godine bio član Mege, a prošle je draftovan od Njujork Niksa kao 58. pik druge runde.
U novom klubu sačekaće ga bivši saigrač iz Mege Vlatko Čančar.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jaramaz u Španiji

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2018

Bilo je pitanje trenutka kada će biti završeno, sada je sve jasno - Ognjen Jaramaz i zvanično je postao košarkaš San Pablo Burgosa. Dojučerašnji plejmejker Mege žvrljnuo je potpis na dve godine, čime su završene spekulacije o potencijalnom transferu u Partizan.  Jaramaz je u Megi proveo poslednjih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.