Jadranska liga kaznila Zvezdu

Izvor: Studio B, 12.Nov.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranska liga kaznila Zvezdu

Disciplinska komisija Jadranske lige kaznila je košarkaški klub Crvena zvezda zbog dešavanja na utakmici petog kola u kojoj su crveno-beli na domaćem parketu izgubili od Igokee (75:76).

Trener Zvezde Vlada Vukoičić kažnjen je sa 600 evra zbog dve tehničke greške, kapiten Vuk Radivojević sa 100 evra zbog tehničke greške, a klub će morati da plati i 1.000 evra, jer su navijači ubacivali razne predmete na teren. 

Kaznu od 100 evra moraće da plati i košarkaš Radničkog iz Kragujevca Mark Vortington zbog tehničke greške na meču petog kola protiv Solnoka.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Jadranska liga kaznila Zvezdu

Izvor: NaDlanu.com, 12.Nov.2012

Disciplinska komisija Jadranske lige kaznila je košarkaški klub Crvena zvezda zbog dešavanja na utakmici petog kola u kojoj su crveno-beli na domaćem parketu izgubili od Igokee (75:76)...Trener Zvezde Vlada Vukoičić kažnjen je sa 600 evra zbog dve tehničke greške, kapiten Vuk Radivojević sa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.