JUNIORI ZVEZDE I FMP U BORBI ZA TROFEJ EVROLIGE

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUNIORI ZVEZDE I FMP U BORBI ZA TROFEJ EVROLIGE

BEOGRAD - Trener juniora Crvene zvezde Dragan Vaščanin kaže da će njegova ekipa možda igrati bez najboljeg igrača Aleksandra Cvetkovića na završnom turniru košarkaške Evrolige u Barseloni, ali da to ne menja ambicije kluba.

- Sastav tima kreiraće i lekari. Cvetković je zbog povrede pod velikim znakom pitanja, a posle treninga znaćemo da li će moći da igra. On je veoma bitan za ovu ekipu, ali i bez njega imamo visoke ambicije- rekao je Vaščanin u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Igrači Crvene zvezde u sredu putuju u Barselonu na završni turnir Evrolige za juniore, a rivali u Grupi B biće im Žalgiris, reprezentacija Kine sastavljena od igrača rođenih 1992. godine i domaćin Barselona.

- Tim će pretrpeti određene promene, pošto pravila Evrolige dozvoljavaju pojačanja iz domaćeg prvenstva. Od novih igrača šansu će dobiti Andrej Smiljanić, Andrija Bojić, Stefan Pot i Nikola Zejak- istakao je Vaščanin.

Igrači crveno-belih rekli su da se ne boje nijednog protivnika i da će pružiti maksimum kako bi osvojili prvo mesto na turniru.

Pored Crvene zvezde Srbiju će u Barseloni predstavljati i FMP iz Železnika, koji će se takmičiti u Grupi A sa Zagrebom, Fenerbahčeom i Insepom.

Završni turnir Evrolige za juniore biće odigran u vreme istog takmičenja u seniorskoj konkurenciji, od 5. do 8. maja.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.