Hrvatska dobila novog selektora

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 16:52

Hrvatska dobila novog selektora

Trener košarkaša Cibone Josip Sesar imenovan je na mesto selektora hrvatske košarkaške reprezentacije, objavio je Košarkaški savez Hrvatske.

Sportski direktor nacionalne selekcije Hrvatske u septrembru 2022. godine postao je Aleksandar Petrović, da bi u isto vreme vršio dužnost selektora dok je savez u potrazi za novim stručnjakom.

Sesar je do sada u karijeri vodio Goricu i Cibonu, dok je u reprezentaciji obavaljao dužnost asistenta.

Pred Hrvatskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su pretkvalifikacije za Evropsko prvenstvo od 19. jula do 5. avgusta, a potom i Olimpijski pretkvalifikacioni turnir od 12. do 20. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HRVATSKA DOBILA NOVOG SELEKTORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023

Priče se obistinile....Kako se poslednjih dana pisalo i spekulisalo, danas se i obistinilo. Trener košarkaša Cibone Josip Sesar imenovan je na mesto selektora hrvatske košarkaške reprezentacije, objavio je Košarkaški savez Hrvatske...Sportski direktor nacionalne selekcije Hrvatske u septrembru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.