Hoće li grotlo Arene progutati Barsu? (19.00)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li grotlo "Arene" progutati Barsu? (19.00)

Šampion Srbije i regionalne košarkaške lige večeras igra treću utakmicu u novoj evroligaškoj sezoni, a prvu u najvećoj dvorani na Balkanu.

Crvena zvezda mts od 19 časova dočekuje ekipu Barselone koja na startu Evrolige ima polovičan učinak, kao i crveno-beli, ali u Beograd dolazi desetkovana povredama što je šansa koju bi tim Dejana Radonjića trebalo da iskoristi.

Uoči utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 3. kola Evrolige sa Barselonom šampion Srbije se pojačao na poziciji plejmejkera ali Amerikanac Nik Volters neće biti u konkurenciji za tim jer još uvek nije registrovan, a Dejan Radonjić je u utorak potvrdio da ne bi igrao čak i da je papirologija spremna.

Crvena zvezda i Barselona odigrali su dve utakmice u Evroligi od 2000. godine a tim Dejana Radonjića izgubio je obe utakmice u TOP 16 fazi u sezoni 2014/2015.

Večerašnja utakmica biće prilika da crveno-beli poprave negativan skor jer trener Barselone u Beogradu ne može da računa na Džastina Doelmana, Huana Karlosa Navara i Peterija Koponena što će biti veliki hendikep za Katalonce.

Centarska linija Barselone predstavlja najveću opasnost za ekipu Dejana Radonjića jer Ante Tomić i Džoi Dorsi imaju prednost u odnosu na Ognjena Kuzmića kojem će pomagati Milko Bjelica. Ne treba zaboraviti ni Tajrisa Rajsa, ali svakako da i pored njegovog prisustva Barsa ima problem sa pozicijom plejmejkera jer je Karlos Navaro van stroja.

Faktor koji se ne može izostaviti pred večerašnji meč jeste i publika koja će ispuniti "KombankArenu" i dati Crvenoj zvezdi dodatan vetar u leđa.

Utakmica počinje u 19 časova a direktan prenos je obezbeđen na "Sport Klubu".
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pao je Real, na redu je Barselona: Zvezda ume sa Špancima u Evroligi, vreme je da to osete Katalonci! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016

Foto: Marko Todorović..U mandatu Dejana Radonjića, KK Crvena zvezda ima devet pobeda i pet poraza u susretima sa španskim ekipama. Sve ekipe su savladane makar jednom, neki timovi su bili redovne mušterije, preostalo je samo da se sruši Barselona. To će biti misija u sredu od 19 časova...Crveno-beli...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.