Gurović: Danas svi igraju košarku VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurović: Danas svi igraju košarku VIDEO

Bivši reprezentativac Milan Gurović nije iznenađen šokantnim rezultatima u kvalifikacijama za Mundobasket, poput poraza Srbije od Estonije.

"Orlovi" su neočekivano poraženi u Talinu u četvrtak u meču u kojim im je pobeda donosila mesto na Svetskom prvenstvu.

"Ako gledamo ove prozore koje smo odigrali, ne možemo da budemo zadovoljni. Međutim, danas svi igraju košarku. Cela evropa igra. Tako da za mene nije iznenađenje", rekao je Gurović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << .

"Zemlja košarke" sada strepi da li će njena reprezentacija uspeti da se plasira u Kinu. Tim Aleksandra Đorđevića mora da pobedi Izrael u nedelju u "Pioniru".

"Ja sam uvek večiti optimista. Trebalo bi da pobedimo, sad mi Srbi smo skloni tome da pravimo razlike. Počeli smo kao i u fudbalu da kalkulišemo. Međutim, nadam se da imamo taj određeni kvalitet, igramo pred domaćom publikom i mislim da smo favoriti i da bi trebalo da se kvalifikujemo za Kinu".

Srbija i Izrael igraju u nedelju od 16h u hali "Aleksandar Nikolić", a "Orlovi" će biti jači za Nikolu Milutinova, a očekuje se i da zaigraju Vasilije Micić i Vladimir Lučić.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.