Gotovo, Šved potpisao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020, 09:49

Gotovo, Šved potpisao! (foto)

Sjajni košgeter prelomio, više nema neizvesnosti gde nastavlja karijeru.

Zahuktava se letnja pijaca širom Evrope, a jedan od najvećih evroligaških asova u ovom trenutku, Rus Aleksej Šved doneo je odluku o nastavku karijere, koju je danas i ozvaničio.

Iako se očekivalo da će posle višegodišnjeg iskustva u ne baš atraktivnom Himkiju gde je proveo svoje najbolje košarkaške godine, krenuti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neki novi izazov, on je odlučio da ostane u ovom ruskom evroligašu, sa kojim je potpisao novi, trogodišnji ugovor.

''Himki je već dugo moja kuća. Sviđa mi se ovde sve i osećam se prijatno. Drago mi je što nastavljam karijeru u ovom klubu. Nedostaje mi košarka i jedva čekam početak priprema za sledeću sezonu'', poručio je Šved posle potpisivanja ugovora.

-

-

⚡️ Алексей Швед остаётся в «Химках»! Контракт с лучшим российским игроком подписан на три года / Alexey Shved stays at Khimki! The best russian player has signed the new three year contract with the club! @VTBUL @EuroLeague pic.twitter.com/rUO6iS8poq

— BC Khimki (@Khimkibasket) June 30, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.