Gašić: Igraju čvrstu košarku sa dosta tranzicije

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Okt.2012, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Igraju čvrstu košarku sa dosta tranzicije

Košarkaši Partizana dočekaće u hali Pionir slovenačku Krku u utakmici drugog kola Jadranske lige, a crno-beli će biti oslabljeni jer na klupi neće sedeti kažnjeni Duško Vujošević.

Ekipu će predvoditi Vujoševićev pomoćnik Velimir Gašić, a asistiraće mu i nekadašnji as crno-belih Miloš Vujanić.
– Ključni igrač Krke je plejmejker Jakov Vladovič, a bitni su centar Smiljan Pavič i bivši igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizana Jaka Klobučar. Igraju čvrstu košarku sa dosta tranzicije i vrlo dobro smo upoznati sa njihovim kvalitetima - rekao je Gašić na konferenciji u Pioniru.
U timu na sutrašnjoj utakmici neće biti povređenog centra Đorđa Gagića.
– Gagić ima distorziju skočnog zgloba, a ima i igrača za koje ćemo u sredu znati da li će da igraju. Međutim, ne želimo da Krka iskoristi ove podatke. Ovo je nov tim, a mladi igrači imaju uloge sa kojima se do sada nisu susretali. Važno je da se srce ostavi na parketu - istakao je Gašić.
On nije želeo da komentariše kaznu za Vujoševića, koji je dobio tri meča suspenzije zbog isključenja u prvom kolu protiv Zadra.
– Kada sam dobio poziv Vujoševića bilo mi je vrlo zanimljivo i dovoljno intrigantno da radim sa mladim timom. Ipak, nisam očekivao da ću ovako rano doći u situaciju da samostalno vodim tim. Nije dobro da se treneri na ovakav način kažnjavaju na početku sezone – rekao je Gašić.
Utakmica drugog kola Jadranske lige između Partizana i Krke igra se sutra u hali Pionir od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I bez Duleta na pobedu

Izvor: RTS, 02.Okt.2012

Košarkaši Partizana dočekaće sutra u hali Pionir slovenačku Krku u utakmici drugog kola Jadranske lige, a crno-beli će biti oslabljeni jer na klupi neće sedeti kažnjeni Duško Vujošević. Meč počinje u 18.00 časova. Direktan prenos je na našem Drugom programu...Ekipu će predvoditi Vujoševićev...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.