EL: Bertans izrešetao mrežicu Neptunasa, Ertel blistao

Izvor: Sportal.rs, 15.Okt.2014, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Bertans "izrešetao" mrežicu Neptunasa, Ertel blistao

Nova sezona u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi, Evroliga, počela je u sredu utakmicom grupe D, u kojoj je i Crvena zvezda Telekom, između Laboral Kuće i debitanta u eliti, litvanskog Neptunasa iz Klaipede. Baskijci su opravdali ulogu favorita i zabeležili laku pobedu rezultatom 88:69 (20:15, 17:15, 24:29, 26:17).

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << redovima Baskonije blistao je bivši krilni igrač Partizana Davis Bertans, koji je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 20 poena uz vrlo dobar procenat šuta (4/6 za dva, 4/7 za tri).

Najveći indeksni rejting (28) ostvario je fenomenalni francuski plejmejker Tomas Ertel, koji je u statističke kolone uneo 13 poena, 3 skoka, 10 asistencija, 4 ukradene lopte i 5 iznuđenih faulova!

Iskusni Fernando San Emeterio zaustavio se na 12 poena, 4 skoka i 3 asistencije, a važan doprinos trijumfu dao je i Tornike Šengejla takođe sa 12 poena, ali i 5 uhvaćenih lopti.

bolji od ostalih u poraženoj ekipi bio je Zavackas sa 15 poena.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Litvanija

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela Evroliga - Bertans briljantan na premijeri!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2014

Nova sezona Evrolige večeras je počela utakmicom između Laboral Kuće i litvanskog Neptunasa, a glavna uloga pripala je doskorašnjem košarkašu Partizana Davisu Bertansu.

Nastavak na Sportske.net...

Evroliga: Bertans vodio Laboral do pobjede na premijeri

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2014

Nova sezona u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi, Evroliga, počela je u srijedu utakmicom grupe D, u kojoj je i Crvena zvezda Telekom, između Laboral Kuće i debitanta u eliti, litvanskog Neptunasa iz Klaipede...Baskijci su opravdali ulogu favorita i zabilježili laku pobjedu rezultatom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.