Duda Ivković sprema odgovor najgoroj vlasti do sada

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duda Ivković sprema odgovor "najgoroj vlasti do sada"

Proslavljeni srpski košarkaški stručnjak Dušan Ivković navukao je na sebe gnev režima rečenicom izgovorenom na skupu podrške predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću: "Ova vlast je najgora do sada". Jedan od najuspešnijih evropskih trenera svih vremena našao se na nišanu tabloida bliskog vlasti, koji je izneo optužbu da je Ivković u politiku ušao kada mu je odbijen zahtev za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << legalizaciju "nezakonito sagrađenog dvorca u Velikom Mokrom Lugu od 1.785 kvadrata, bazena od 271,8 kvadrata i golubarnika od 182,6 kvadrata".

Dušan Ivković nije želeo da komentariše tvrdnje tabloida...

- Na putu sam za Atinu i o optužbama na moj račun obratiću se naciji po povratku u zemlju, odnosno za desetak dana - kratko je za "Vesti" rekao zaslužni trener.

Ivković je još na predizbornom skupu kazao da je satanizovan i kandidat kojeg je podržao, kao i da Janković nije podlegao pritiscima, a istakao da nema vremena za čekanje da se vlast raspadne.

- Građani, svi na izbore, imamo za koga da glasamo - poručio je Ivković.

Dušan - Duda Ivković je slavu stekao ne samo u Srbiji i Evropi, već i na drugim kontinentima. Sa Partizanom je 1979, osvojio triplu krunu, prvenstvo i Kup Jugoslavije i evropski Kup Radivoja Koraća. Šampion Evrope sa Olimpijakosom 1997. i 2012,  Evrokup osvojio sa AEK-om 2000. i Dinamom 2006, a prvenstvo Grčke sa PAOK-om 1992, Olimpijakosom 1997. i 2012 i ruskim CSKA 2003, 2004, 2005.

Kao selektor doneo niz medalja svojoj zemlji, ukupno četiri zlatne i dve srebrne sa reprezentacijama SFRJ, SRJ i Srbije, sa Olimpijskih igra, svetskih i evropskih šampionata.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tabloidi streljaju legende

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2017

Proslavljeni srpski košarkaški stručnjak Dušan Ivković navukao je na sebe gnev režima rečenicom izgovorenom na skupu podrške predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću: "Ova vlast je najgora do sada."..Jedan od najuspešnijih evropskih trenera svih vremena našao se na nišanu tabloida bliskog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.