Đorđević potvrdio: Tačno je, odlazim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2019, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević potvrdio: Tačno je, odlazim

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević potvrdio je danas u Pekingu, posle pobede protiv Češke i osvajanja petog mesta na Mundobasketu u Kini, da napušta tu funkciju.

Na pitanje da li će ostati na klupi Srbije, Đorđević je odgovorio: "Tačno je šta su mediji pisali, odlazim", rekao je Đorđević, a preneo izveštač B92.

Legendarnom srpskom košarkašu istekao je ugovor sa Savezom, a kao najozbiljniji kandidat da ga nasledi spominje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se Igor Kokoškov, pomoćnik u stručnom timu NBA ligaša Sakramento kingsa, koji je 2017. sa selekcijom Slovenije, u finalu upravo sa Srbijom, osvojio titulu prvaka Evrope.

Đorđević je sa reprezentacijom Srbije osvojio tri srebra, 2014. na Svetskom prvenstvu, 2016. na Olimpijskim igrama i 2017. na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đorđević napušta Srbiju, menja ga Kokoškov?

Izvor: B92, 14.Sep.2019

Igor Kokoškov mogao bi da nasledi Aleksandra Đorđevića na mestu selektora košarkaške reprezentacije Srbije, pišu "Večernje novosti"...Tako bi današnja utakmica košarkaške reprezentacije Srbije protiv Češke za 5. mesto na Svetskom prvenstvu u Kini mogla da bude i poslednja za Đorđevića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.