Đorđević: Sve misli su nam usmerene ka Milosavljeviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Sve misli su nam usmerene ka Milosavljeviću

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević bio je vidno zabrinut posle utakmice sa Turskom na Akropolis kupu, zbog povrede Dragana Milosavljevića.

Srbija je ubedljivo pobedila Tursku 87:72, ali je trijumf ostao u senci povrede bivšeg košarkaša Partizana, koji je u trećoj četvrtini morao da napusti parket.

Bek >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << srpske reprezentacije odmah je odveden na magnetnu rezonancu.

"Teško je govoriti o košarci posle ovakve utakmice. Sve misli su nam usmerene ka Milosavljeviću, uz nadu da povreda nije teška", rekao je Đorđević za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

On se potom osvrnuo i na duel sa Turcima.

"Što se same utakmice tiče, mislim da smo iz dobrih odbrambenih rešenja došli do rezultata. Iako su Turci u prvom poluvremenu promašivali i neke šuteve iz izrađenih pozicija, treba reći da smo ih mi u mnogo prilika agresivnošću doveli u situaciju da napade rešavaju u poslednjim sekundama. Dobro smo otvorili utakmicu, pre svega kvalitetnim pristupom odbrani, dobro smo igrali i sve vreme kontrolisali rezultat", zaključio je Đorđević.

Srbija sutra od 17 sati igra protiv Italije, dok će joj u nedelju od 19. 30 rival biti Grčka.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.