Đorđević: Cilj je zlato, igrači to znaju

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: "Cilj je zlato, igrači to znaju"

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da "Orlovi" na Eurobasketu "pucaju" na zlato sa čime su upoznati i svi igrači.

Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak je dobila rivale sa kojima će igrati u grupnoj fazi Eurobasketa 2017. godne, a selektor Aleksandar Đorđević progovorio je o utiscima odmah nakon žreba.

Više o tome šta je Aleksandar Đorđević rekao povodom žreba mogli ste da čitate OVDE, a selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je za sajt FIBA dodao da se cilj "Orlova" zna.

"Prvenstvo moramo da dočekamo mentalno fokusirani i spremni na veliko odricanje i žrtvu. To dugujemo sebi i navijačima. Verujemo da ćemo biti na nivou kao i uvek a zna se da je cilj zlato, moji igrači to znaju" rekao je Đorđević.

Reprezentacija Srbije igraće u Grupi D sa selekcijama Velike Britanije, Rusije, Turske, Letonije i Belgije, a turnir će otvoriti duelom sa Letoncima.

Evropsko prvenstvo igra se od 31. do 17. avgusta u Turskoj, Finskoj, Rumuniji i Izraelu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.