Đokić smenjen, Simeunović novi trener Metalca

Izvor: RTS, 11.Maj.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokić smenjen, Simeunović novi trener Metalca

Košarkaški klub Metalac iz Valjeva smenio je trenera Vladimira Đokića i na njegovo mesto postavio Dragana Simeunovića. Posle više od dve godine saradnje Metalca i Đokića, njegovo mesto će zauzeti dosadašnji trener juniorskog tima.

Vladimir Đokić je dobio otkaz posle poraza na svom parketu od FMP Železnika (84:80) u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kolu Superlige Srbije, a ekipu je preuzeo dosadašnjeg trenera juniorskog tima Metalca.
Đokić, koji je bio trener Metalca od marta 2014. godine, ove sezone u ABA ligi završio je na 11. mestu sa skorom 10-16. On je još u oktobru, posle poraza od Igokee ponudio ostavku na mesto trenera, ali je posle razgovora sa čelnim ljudima kluba ipak ostao na klupi.
U Superligi Srbije Metalac je u grupi sa ekipom FMP, Tamišom i Crvenom zvezdom, sa kojom se i sastaje u drugom kolu, u četvrtak od 19 časova u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ: Metalac našao drugog trenera

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2016

Posle poraza od  Železnika u prvom kolu Superlige Srbije Metalac iz Valjeva smenio je dosadašnjeg trenera Vladimira Đokića. Na njegovo mesto doveden je o Dragan Simeunović. Đokić je Metalcu bio od 2014. godine, a ove sezone klub iz Valjeva zauzeo je 11. mesto u regionalnoj Ana ligi sa skorom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.