Barselona: Otkupili smo prava na Nikolu Kalinića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2022, 13:09

Barselona: Otkupili smo prava na Nikolu Kalinića

Košarkaški klub Barselona objavio je danas da je otkupio prava na preču kupovinu srpskog košarkaša Nikole Kalinića od Valensije.

Španski mediji spekulisali su ranije da je reč o sumi od 500.000 evra.

"Barsa i Valensija su postigle dogovor oko transfera prava na Nikolu Kalinića. U slučaju da se Kalinić vrati u ACB takmičenje, Barselona će imati sportska prava na srpskog igrača", naveo je katalonski klub u saopštenju.

Barseloni sada ostaje samo da se dogovori sa košarkašem Crvene zvezde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Barselona: Otkupili smo prava na Nikolu Kalinića

Izvor: RTS, 09.Jul.2022

Košarkaški klub Barselona objavio da je otkupio prava na preču kupovinu srpskog košarkaša Nikole Kalinića od Valensije. . Španski mediji spekulisali su ranije da je reč o sumi od 500.000 evra..."Barsa i Valensija su postigle dogovor oko transfera prava na Nikolu Kalinića....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.