Barsa sprema veliki novac za Kalatesa

Izvor: RTS, 26.Maj.2020, 10:37

Barsa sprema veliki novac za Kalatesa

Čelnici Barselone žele da svoje redove ojačaju uslugama Nika Kalatesa, koji je pred raskidom ugovora sa Panatinaikosom. Navodi se da je Barselona spremna da izdvoji 5,5 miliona dolara za Kalatesa.
Košarkaški portali iz dana u dan prenose kako bi Nik Kalates i Panatinaikos uskoro trebalo da raskinu ugovor.

Pored glasina da su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za Kalatesa zainteresovani Makabi, Zenit, Baskonija i Bajern, najrealnija je ona koju prenosi Jurohups, da je grčki plejkmejker želja broj jedan Barselone.
Kako se navodi, "Blaugrana" je spremna da izdvoji 5,5 miliona dolara za ugovor na tri godine sa Kalatesom.
Plejmejker "zelenih", je do prekida sezone Evrolige u proseku beležio 13 poena i devet asistencija.
Jedino je Vasilis Spanulis ostvario više asistencija u istoriji Evrolige od Nika Kalatesa. Spanulis ima 1516, a Kalates 1260.
Grčki košarkaš ima i američko državljanstvo, pošto je rođen na Floridi, gde je pohađao osnovnu, srednu školu i koledž, a pored Panatinaikosa igrao je za Lokomotivu i Memfis.
Sa Panatinaikosom je osvojio Evroligu 2011. godine, a sa Lokomotivom dve godine kasnije Evrokup.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kraj istorije, Nik Kalates kao Teo, iz velikana u velikana!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020

Bogata ponuda na stolu...Samo nekoliko sati posle zvaničnog završetka Eurolige mogli bi dobiti transfer "bombu" u režiji Barselone...Tridesetjednogodišnji Nik Kalates je glavna meta kluba iz Katalonije. Grk će izvesno napustiti svoj Panatinaikos, a po pisanju Nikosa Varlasa iz Eurohoops - na tapetu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.