Baka koja u 75. trenira košarku postala internet senzacija

Izvor: Blic, 21.Okt.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka koja u 75. trenira košarku postala internet senzacija

Kineskinja Zu Šumei dokaz je da nikada nije kasno posvetiti se zdravom životu i sportu, a ovu 75-godišnju baku ni visina od svega 152 centimetra ne sprečava da se bavi košarkom.

Zu Šumei obožava da igra košarku, iako se ovim sportom nikada nije profesionalno bavila jer zbog niskog rasta nije mogla da uđe ni u jedan tim.

Ne dajući da je to obeshrabri ona već 20 godina trenira košarku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to svakog dana, od sedam ujutru, a svaki započinje sa 200 šuteva na koš.

Poslednjih godina Zu se suočava sa brojnim zdravstvenim problemima, a kako bi joj pomogli da dođe do novca neophodnog za lekove, grupa studenata sa lokalnog fakulteta ju je snimila i snimak njenih treninga postavila na internet, gde je ova bakica ubrzo postala prava senzacija.

Pogledajte kako Zu trenira:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova internet senzacija: Baka u 75. godini svakodnevno trenira kosarku (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Okt.2012

Kineskinja Zhu Shumei, stara 75 godina, košarkom se nikada nije profesionalno bavila. Zbog samo metar i 52 centimetra smatrali su je preniskom...Ipak, bez prestanka vežba već više od 20 godina. Trening počinje u sedam sati ujutro s 200 šuteva na koš. Ne odustaje uprkos nizu zdravstvenih problema...Lokalni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.