BET INFO: Šarić i Batista u plusu, Tompkins će se mučiti sa Litvancima

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BET INFO: Šarić i Batista u plusu, Tompkins će se mučiti sa Litvancima

Kako smo juče odlično prognozirali Evroligaše (4 od 5), ostajemo verni evropskoj košarci gde je zalutao samo Džef Grin...

8556 Trej Tompkins (Nižnji Novgorod)  - manje od 13,5

Četvorka ruskog tima igra odličnu košarku ali je vreme da stane, naročito jer je Žalgiris jedna od boljih defanzivnih ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evrolige. Čuvaće ga uglavnom Jankunas a moguće i Javtokas, pa ne možemo očekivati od mladog Amerikanca da odigra bog zna kakvu utakmicu. Granica od 13,5 svakako nije nedodirljiva, ali s ozbirom na važnost meča i protivnika, nije realna.

8557 Dario Šarić (Anadolu Efes) - više od 13,5

Najtalentovaniji košarkaš Evrope konačno je našao zajednički jezik sa Dudom Ivkovićem, i u poslednje vreme pruža fantastične partije. Sasari igra najbržu košarku u Evropi, na najviše poena, pa očekujemo da Hrvatsko krilo bez problema pređe određenu granicu poena. Da u ponudi postoje asistencije, verovatno bismo i tu savetovali plusna Šarića.

8509 Džef Grin (Boston) - manje od 17,5

Kao što smo već nagovestili u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA, Čikago bi bez previše poteškoća trebalo da savlada Boston. Zeleni nemaju kvalitet da se suprotstave ekipi Tima Tibodoa, kao ni Grin da ubaci 18 poena. Očekujemo da Bulsi Seltikse svedu na ispod 90 koševa uprkos ritmu koji će forsirati domaća ekipa.

8573 Esteban Batista (Panatinaikos) - više od 13,5

Sudar dva potpuno različita stila teško je prognozirati. Grci su daleko jača ekipa, ali ako uzmemo u obzir stil koji forsira Svetislav Pešić sa puno trčanja i kratkih napada, sve je moguće. Batista je ove sezone prva opcija u napadu Panatinaikosa uz Ej Džej Slotera, pa bi trebalo da u takvom tempu postigne više od 13 poena.

8586 Luk Harangodi (Valensija) - više od 7,5

Transfer Harangodija do sada se pokazao kao jedan od najvećih promašaja Valensije u novijoj istoriji kluba. Amerikanac igra po sistemu toplo-hladno u Evroligi a na poslednje dve utakmice je postigao ukupno sedam poena. Međutim, protiv Laboral Kuće je ubacio 23 što znači da svakako može da ekplodira. Očekujemo da protiv Galate koja je u strašnim finansijskim problemima, odigra kvalitetnu partiju sa bar osam poena.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.