Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 01:10

Rastali se Kleo i Đindao, Brazilac je slobodan igrač

Brazilac koji je 2010. uveo Partizan u LŠ

Tu je Aleksandar Stanojević, tu su i Milan Smiljanić i Vladimir Stojković, pa ako je Partizanu potreban novi špic, od danas je slobodan Kleo. Da se skupi maltene pola ekipe koja je pre deceniju igrala u Ligi šampiona.

Šalu na stranu, nekadašnji golgeter >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizana Kleverson Gabrijel Kordova, zvani Kleo (35) od danas je bez kluba, pošto je uz obostranu saglasnost raskinuo ugovor sa kineskim Đindaom.

Igrao je Kleo dve godine za Đindao, postigao 25 golova na 39 utakmica, u 2019. je bio najbolji strelac sa 14 pogodaka i bio je najzaslužniji što se klub vratio u elitnu diviziju. Ali, posle loših igara u novom šampionatu, kola su se slomila na Brazilcu, koji nije postigao pogodak na pet mečeva ove sezone i uprava kluba mu je predložila, a on prihvatio, da se rastanu.

Đindao je objavio saopštenje u kojem je obavestio javnost o raskidu ugovora i poželeo Kleu zdravlja i sreće u nastavku karijere.

Brazilski napadač je u srpski fudbal najpre došao iz portugalske treće lige i to u Crvenu zvezdu. Iako je odigrao sasvim dobru sezonu, crveno-beli nisu imali novca da otkupe njegov ugovor, ali je to učinio Partizan, što je bio jedan od najboljih poteza crno-belih u poslednjih desetak godina, jer je serijom golova Kleo doveo Parni valjak u Ligu šampiona.

Posle Lige šampiona, otisnuo se Brazilac u Kinu, najpre u Guangdžou Evergrande, da bi ga put dalje vodio Kašivu, Atletiko Paranaense, Gojas, portugalski Kova de Pijedade, a onda u Đindao.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.