“Amfilohije nije kleo Đukanovića”

Izvor: BKTV News, 01.Maj.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Amfilohije nije kleo Đukanovića”

Mitropolija crnogorsko-primorska saopštila je da mitropolit Amfilohije na promociji knjige Leonida Rešetnjikova “Vratiti se Rusiji” u Beogradu nije kleo premijera Crne Gore Mila Đukanovića, nego samo podsetio na reči iz testamenta Svetog Petra Cetinjskog, koje se odnose na vernost Crnogoraca i Brđana Rusiji.
Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kleo, nego samo podsetio na reč Petra Cetinskog: Mitropolit Amhilohije
Iz Mitropolije ističu da bi bilo dobro da ove reči iz testamenta Svetog Petra Cetinjskog sadašnji crnogorski premijer pažljivo pročita.
U saopštenju je citiran deo ovog testamenta u kojem se preti anatemom onome ko se usudi uneti smutnju i razdor među narodom, te proklinju oni koji pomisle odstupiti od pokroviteljstva Rusije, da sa njih “živo meso otpadalo i svako dobro vremenito i večno odstupilo”.
Izvor: Srna
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitropolija: Amfilohije nije kleo Đukanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2014

Mitropolija crnogorsko-primorska Srpske pravoslavne crkve (SPC) negirala je danas da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije nedavno u Beogradu kleo predsednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovica zbog politike njegove vlade prema Rusiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mitropolija negira da je Amfilohije kleo Đukanovića

Izvor: Blic, 01.Maj.2014

Mitropolija crnogorsko-primorska Srpske pravoslavne crkve (SPC) negirala je danas da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije nedavno u Beogradu kleo predsednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovica zbog politike njegove vlade prema Rusiji. ..Mitropolija je saopštila da Amfilohije na promociji knjige...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.