Kasperski: Vakcine protiv kovida se prodaju na crnom tržištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 12:41

Kasperski: Vakcine protiv kovida se prodaju na crnom tržištu

Vakcine protiv kovid-19 se prodaju na crnom tržištu i to po cenama između 250 i 1.200 dolara, saopštila je kompanija Kasperski, koja je do ovih saznanja došla ispitujući tržište na Darknetu gde je pronašla oglase za prodaju vakcina.

Oglasa je, kako navode iz ove globalne sajber bezbednosne kompanije, bilo za glavne vakcine protiv kovida, Fajzer/BioNTek, AstraZeneka i Moderna, a bilo je i prodavaca koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reklamirali neverifikovane vakcine.

Navodi se i da se najviše prodavaca vakcina nalazi u Francuskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, i da je većina njih obavila između 100 i 500 transakcija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kasperski: Vakcine protiv kovida se prodaju na crnom tržištu

Izvor: OkRadio.rs, 05.Mar.2021

Vakcine protiv kovid-19 se prodaju na crnom tržištu i to po cenama između 250 i 1.200 dolara, saopštila je kompanija Kasperski, koja je do ovih saznanja došla ispitujući tržište na Darknetu gde je pronašla oglase za prodaju vakcina. Oglasa je, kako navode iz ove globalne sajber bezbednosne...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.