Izvor: Beta, 19.Okt.2010, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslov je puna saradnja sa Tribunalom

KRUŠEVAC, 19. oktobra 2010. (Beta) - Ambasador Holandije u Srbiji Loran Stokvis izjavio je u utorak da je puna saradnja Srbije sa Haškim tribunalom uslov holandske vlade za prosledjivanje kandidature Srbije Evropskoj komisiji.

"Uslov holandske vlade da kandidatura Srbije bude prosledjena Evropskoj komisiji je puna saradnja Srbije sa Haškim tribunalom", rekao je Stokvis novinarima u Kruševcu.

Ambasador Holandije je naveo da će konačan stav te zemlje o prosledjivanju kandidature Srbije Evropskoj komisiji biti poznat pred sastanak ministara spoljnih poslova EU u u Luksemburgu.

Stokvis je naveo da razgovori u holandskoj vladi o tom pitanju nisu završeni i da zato ne može da iznese konačan stav Holandije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uslov je puna saradnja sa Tribunalom

Izvor: NaDlanu.com, 19.Okt.2010

KRUŠEVAC, 19. oktobra 2010. (Beta) - Ambasador Holandije u Srbiji Loran Stokvis izjavio je u utorak da je puna saradnja Srbije sa Haškim tribunalom uslov holandske vlade za prosleđivanje kandidature Srbije Evropskoj komisiji. "Uslov holandske vlade da kandidatura Srbije bude prosleđena Evropskoj...

Nastavak na NaDlanu.com...

Ambasador: Hag ostaje uslov

Izvor: B92, 19.Okt.2010

Kruševac -- Ambasador Holandije u Srbiji Loran Stokvis izjavio je da je puna saradnja Srbije sa Hagom uslov za prosleđivanje kandidature Srbije Evropskoj komisiji... "Uslov holandske vlade da kandidatura Srbije bude prosleđena Evropskoj komisiji je puna saradnja Srbije sa Haškim tribunalom", rekao...

Nastavak na B92...

Uslov puna saradnja sa Haškim tribunalom

Izvor: S media, 19.Okt.2010

Holandski ambasador u Srbiji Loran Stokvis rekao je danas da je puna saradnja Srbije sa Haškim tribunalom uslov holandske vlade za prosledjivanje kandidature Srbije Evropskoj komisiji...Holandija je uverena da je budućnost Srbije u Evropskoj uniji, rekao je ambasador Stokvis u izjavi za regionalnu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.