SRS: Turci su kandidati već 30 godina

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2010, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Turci su kandidati već 30 godina

Šef poslanika SRS Dragan Todorović izjavio je da odluka šefova država EU da odblokiraju proces kandidature Srbije za članstvo "suštinski ništa ne znači".

"To je još jedna u nizu obmana EU kada je u pitanju Srbija i ona je isključivo uperena prema građanima Srbije i ima domaću upotrebu. Inače, suštinski apsolutno ne znači ništa", rekao je Todorović Tanjugu.

On je podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je Turska preko 30 godina kandidat za članstvo u EU, ali da do danas nije postala član, niti će to biti.

Kandidatura Srbije prosleđena je danas Evropskoj komisiji a predstavnici Komisije najavili su da odmah počinju sa izradom mišljenja, što je preduslov za početak konkretnih pregovora o prijemu naše zemlje u članstvo EU.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.