Izvor: Deutsche Welle, 30.Sep.2011, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kacin: Prioriteti Srbije nisu jasni

Političari i analitičari u Briselu saglasni su da je Srbiji status kandidata za članstvo u EU na dohvat ruke, ali i da bi Beograd što pre trebalo da se vrati za pregovarački sto sa Prištinom.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Deutsche Welle...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kacin: Srbija da se vrati pregovorima i posveti prioritetima

Izvor: Politika, 30.Sep.2011

BRISEL – Srbija mora što pre da se vrati za pregovarački sto i da se posveti prioritetima, koji sada, kada joj je status kandidata za člansto u Evropskoj uniji nadohvat ruke, nisu sasvim jasni, izjavio je izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin...„Ne postoji bolji mehanizam za...

Nastavak na Politika...

Kacinove kritike Srbiji zbog Kosova i EU

Izvor: Mondo, 30.Sep.2011

Srbija mora što pre da se vrati za pregovarački sto i da se posveti prioritetima, koji sada, kada joj je status kandidata za člansto u Evropskoj uniji nadohvat ruke, nisu sasvim jasni, kaže Jelko Kacin.

Nastavak na Mondo...

KACIN POZVAO BEOGRAD DA NASTAVI PREGOVORE S PRIŠTINOM

Izvor: Kurir, 30.Sep.2011

BON/BEOGRAD - Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin pozvao je Beograd da što pre nastavi pregovore sa Prištinom, ocenivši da najnoviji postupci Srbije ukazuju da kandidatura za članstvo u EU nije jedan od njenih prioriteta..."Onaj ko je otišao iz pregovora moraće da se vrati i to...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.