Do narednog leta Srbija dobiti datum pregovora

Izvor: NaDlanu.com, 21.Avg.2012, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do narednog leta Srbija dobiti datum pregovora

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za evropske integracije Milan Pajević izjavio je u utorak da očekuje da do narednog leta Srbija dobije datum početka pregovora za članstvo u EU.

"Možemo da se nadamo da taj datum dobijemo do narednog leta i da u dogledno vreme otpočnemo pregovore, a to je onda bavljenje suštinskim pitanjima značajnim za sve građane", rekao je Pajević za RTS.Dodao da će datum početka pregovora Srbija dobiti onda kada organi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << EU budu procenili da su ispunjeni postavljeni kriterijumi.Pajević je ponovio da Srbija treba da prisustvuje na skupovima na kojima su i predstavnici Prištine jer je za državu korisno da na tim skupovima brani svoje interese.BEOGRAD, 21. avgusta 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.