Cvetković razgovarao sa Stoltenbergom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković razgovarao sa Stoltenbergom

BEOGRAD -

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković razgovarao je danas sa premijerom Norveške Jensom Stoltenbergom i poručio da je za Srbiju u daljem procesu evrointegracija najvažnija stabilnost zemlje u političkom i ekonomskom smislu.

Stoltenberg je čestitao Srbiji na dobijanju statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji i naglasio da se Srbija ubrzano kreće na putu evropskih integracija i produbljivanja saradnje sa zemljama regiona, Evropske unije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Norveškom.

Premijer Cvetković je dodao da Srbiju u narednom periodu očekuje intenzivan proces evropskih integracija, dalje sprovođenje svih neophodnih reformi i istakao da je stabilnost zemlje u političkom i ekonomskom smislu najvažnija.

Cvetković naveo da Srbija i Norveška imaju veoma dobre bilateralne odnose koji i dalje treba da se unapređuju posebno u oblasti ekonomije.

Na sastanku je takođe konstatovano da dobar primer poslovanja kompanije Telenor, koji je najveća pojedinačna strana investicija u Srbiji, treba da slede i druge norveške kompanije kao i da je ubuduće moguće proširenje saradnje na polju energetike, zaštite životne sredine, infrastrukture, saopšteno je vladine Kancelarije za saradnju sa medijima.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najvažnija stabilnost Srbije

Izvor: RTS, 12.Maj.2012

U daljem procesu evrointegracija najvažnija je stabilnost Srbije u političkom i ekonomskom smislu, istakao premijer Mirko Cvetković u razgovoru sa predsednikom Vlade Norveške Jensom Stoltenbergom. Srbija se ubrzano kreće na putu ka EU, istakao norveški premijer...Srbiju u narednom periodu očekuje...

Nastavak na RTS...

Veoma dobri odnosi Srbije i Norveške

Izvor: Studio B, 12.Maj.2012

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković razgovarao je u Beogradu sa premijerom Norveške Jensom Stoltenbergom...Stoltenberg je čestitao Srbiji na dobijanju statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji i naglasio da se Srbija ubrzano kreće na putu evropskih integracija i podubljivanja saradnje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.