Goga i Kaća u ratu zbog Baneta?!

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga i Kaća u ratu zbog Baneta?!

Goga Sekulić svaki put kad sretne Baneta Jankovića izgrli ga i izljubi a to smeta Katarini Živković. Na nedavnoj žurci, "cela ekipa" bila je na istom mestu, a pevačice nisu krile netrpeljivost jedna prema drugoj.

Izgleda da je novi estradni rat na pomolu. Akterke: Goga Sekulič i Katarina Živković. Razlog: Bane Janković. Ovako bi ukratko mogla da se predstave nova koškanja na estradi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kaća i Bane imali malu nezgodu!

Goga Sekulić u dokumentarcu CNN-a

Ko su najbesmisleniji srpski selebritiji?

Svaki put kad ga sretne, Goga izgrli i izljubi Baneta što smeta njegovoj devojci Kaći. Nedavno su sve svi našli u jednom klubu. Nakon što je poljubila Baneta, Goga je pružila ruku Kaći ali ju je ova "iskulirala".

- Katarina i Jelena Stožinić se nisu pozdravile, a ne ja. Lepo sam se javila i Banetu i Kaći. Bane je moj ortak i kad god se vidimo, lepo se pozdravimo - rekla je Goga dok je Kaća kratko prokomentarisala:

- Ne zanima me Goga! Imam preča posla! Radim, zarađujem, uživam u ovom divnom životu.

Čekamo sledeći susret da vidimo ko će kome pružiti ruku, poljubiti se ili počupati. Ko zna...

(Kurir)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.