Ukrao „cedevitu“ pa naleteo na kamion

Izvor: Blic, 30.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao „cedevitu“ pa naleteo na kamion

Beograd - Bežeći od radnika prodavnice „Idea" u Kruševačkoj ulici, iz koje je ukrao dve kese „cedevite", lopov star oko četrdeset godina naleteo je na kamion „kia" i zadobio lakše povrede.



Ekipa Hitne pomoći ubrzo je povređenog lopova, čiji identitet još nije utvrđen, prevezla u Urgentni centar. Lopova su radnici „Idee" uočili juče u 13.20 i pojurili za njim. Kad su stigli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do vrata prodavnice, ugledali su muškarca starog oko 40 godina kako leži pored vozila, šest metara dalje.

- Prišli smo, doneli mu vodu. Sedeo je nekoliko minuta, bio je u šoku. Hteo je da ode pre dolaska Hitne pomoći, koju smo odmah pozvali, ali nije bio u stanju i ubrzo je prevezen u Urgentni centar. Iz pantalona su mu ispala dva velika pakovanja „cedevite" - priča radnik.

Vozač kamiona Žarko Burić (55) kaže da je vozilo bilo u drugoj brzini u momentu kad je na njega, istrčavajući iz prodavnice, naleteo lopov.

- Udario je u vetrobran i odleteo dva metra dalje. Bio je svestan, ali u šoku. Staklo je naprslo u uglu - kaže Burić.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopov podleteo pod kamion

Izvor: Glas javnosti, 30.Maj.2009

BEOGRAD - Lopov, čiji identitet za sada još nije utvrđen, podleteo je juče popodne pod teretno vozilo marke „kia“ bežeći od radnika obezbeđenja, nakon što je iz radnje „Idea“ u Kruševačkoj ulici ukrao dva kilograma „cedevite“! Posle nesreće, čovek je kolima Hitne pomoći prevezen...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.