KIA predstavila NOVO izdanje svog NAJMANJEG MODELA (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 14:06

KIA predstavila NOVO izdanje svog NAJMANJEG MODELA (FOTO+VIDEO)

U južnokorejskoj automobilskoj kompaniji KIA misle da nije prošlo vreme malih okretnih automobila iz A segmenta.

U simpatično društvo malih gradskih automobila A segmenta uskoro stiže Picanto nove generacije koji će KIA nuditi u kombinaciji s atmosferskim motorom i ručnim menjačem. U južnokorejskoj automobilskoj kompaniji KIA misle da nije prošlo vrijeme malih okretnih automobila iz A segmenta kojima su gradske ulice prirodno stanište, pa su shodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tome predstavili četvrtu generaciju modela Picanto koji će se pridružiti slično koncipiranim modelima koje nudi nevelika konkurencija.

KIA je objavila fotografije na kojima se može videti kako novi Picanto izgleda u kombinaciji s najboljim paketom opreme GT-Line. Pažljiviji posmatrači uočit će da je nekolicina karoserijskih elemenata inspirisana modelom Niro, zanimljiva su i rešenja kućišta prednjih i zadnjih LED svetala, a s najboljim paketom opreme stižu i 16-inčne aluminijske felne.

U redizajniranoj kabini centralno mesto zauzima 8-inčni display za upravljanje multimedijalnim sistemom, a tu je i pregledna digitalna instrumentna tabla. Uz bogat paket standardne opreme u opcionoj ponudi bit će i krovni otvor.

REVEALED: Updated Kia Picanto 🚗

✨ New look

📱 Better tech

💥 Improved safety kit

💷 £15,000 (est)

What do you think of it? 🤔 pic.twitter.com/voQ6vr4mLH

— What Car? (@whatcar) July 4, 2023

Novi Picanto nudit će se u kombinaciji s 1-litarskim trocilindarskim i 1,2-litarskim četverocilindarskim atmosferskim benzinskim motorima čije specifikacije još nisu objavljene, a za prenos snage zadužen je ručni 5-stepeni mjenjač.
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.