Zorana prevazišla samu sebe: Objavila knjigu bez teksta!

Izvor: Svet, 26.Sep.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana prevazišla samu sebe: Objavila knjigu bez teksta!

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah objavila je juče petnaestominutni video, na svom Youtube kanalu, u kom najavljuje knjigu prvenac, pod nazivom Life & style.
“Sve što sam želela od ove knjige je da bude roze, tirkizna i slatka”, rekla je Zorannah.
I uspela je u tome! Jedini nedostatak je tekst. Zasad ga nema!
“Knjiga je puna fotografija koje nikada nisu objavljene. Puna je fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koje ste mogli da vidite, što na blogu, što na Instagramu…Čita se bukvalno u jednom dahu, zato što ima teksta, ali nekako ide fotografija, pa ide u krugu, pa ide tekst onamo, pa ide tekst ovamo…”, rekla je Zorannah.
Tako je! Zorannah je uspela da prevaziđe samu sebe, najavom prazne knjige. Ipak, prava verzija, sa tekstom, biće predstavljena na Sajmu knjiga.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zorana prevazišla samu sebe: Objavila knjigu bez teksta!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2015

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah objavila je juče petnaestominutni video, na svom Youtube kanalu, u kom najavljuje knjigu prvenac, pod nazivom Life & style...“Sve što sam želela od ove knjige je da bude roze, tirkizna i slatka”, rekla je Zorannah...I uspela je u tome! Jedini nedostatak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.