Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube Stories sada može da testira veći broj ljudi

Nakon što ga je Snapchat inicijelno predstavio, Stories format sada ima gotovo svaki onlajn servis. Nakon Instagrama, WhatsAppa i Facebooka, YouTube je prošlog novembra dodao svoju verziju servisa koji je nazvao Reels.

Opcija je sada promijenila ime i nosi klasičniji naziv Stories, a nedavno je postala dostupna većem broju ljudi za prošireno testiranje. Reels je prošle godine bio dostupan samo kreatorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sadržaja koji imaju preko 10.000 pretplatnika. Nije poznato da li je ovo i dalje limit, ali oni koji vide opciju mogu je naći u gornjem baru YouTube aplikacije.

Format je sličan onome što nudi Instagram, ali je kreiran kako bi emulirao Sanapcahatov originalni servis. Na YouTube-u postoji crveni prsten oko avatara na nalozima koji su kreirali Stories. U ovom trenutku nije moguće komentarisati ili odgovarati na Stories, ali se očekuje da će se ovo promijeniti ubuduće.

Kako bi se kreirala priča, potrebno je izabrati Add video ikonicu u gornjem desnom uglu, a potom izabrati Story opciju. Ne treba zaboraviti da je opcija i dalje dostupna limitiranom broju korisnika, pa možda neće još uvijek biti vidljiva.

(GSMArena)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.