U susret koncertu: Svirka na Sofrin način

Izvor: Svet, 31.Jan.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U susret koncertu: Svirka na Sofrin način

Jedan od najpopularnijih mladih umetnika Aleksandar Sofronijević objavio je danas na svom YouTube kanalu obradu čuvenog vlaškog hita “Mndra mja”. Virtuoz na harmonici snimio je i spot za popularnu kompoziciju, a kako se najavljuje tek nas očekuju novosti iz njegove muzičke radionice.

“Studijska verzija poznate pesme samo je početak mojih maštarija i želja koje polako sprovodim u delo. želja mi je da se ostavim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kao autor novih pesma koje će otpevati vokali mog orkestra, ali i da vratim stare i velike hitove na sasvim jedan novi, drugačiji, tačnije Sofrin način”, izjavio je Sofronijević dodajući da planira koncert sa svojim orkestrom u jednoj od prestižnih beogradski hala.


I dok čekamo nove pesme, ali i koncert, nije zgoreg pomenuti da je spot za pomenutu komooziciju radila After media, produkciju Studio ton iz Kraljeva, dok aranžman potpisuje sam Sofronijević.

promopromo
The post U susret koncertu: Svirka na Sofrin način appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.