Top Gear: Da li je ovo novi otkaz? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top Gear: Da li je ovo novi otkaz? (VIDEO)

Nedugo nakon što je Džeremi Klarkson otpušten sa Bi-Bi-Sija, drugi voditelj emisije "Top Gear" zasvirao na YouTube-u ...

Foto: YouTube

 Kada je objavljeno da je legendarni voditelj emisije "Top Gear" Džeremi Klarkson "popio otkaz" zbog fizičkog napada na producenta, mnogi su se pitali šta će se desiti sa budućnošću emisije, tačnije da li će druga dva voditelja - Džejms Mej i Ričard Hemond >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nastaviti posao bez Klarksona.

Hemond je rekao da je "Klarksonovo otpuštanje kraj jedne ere", Mej da je "Top Gear" trio i da je budućnost neizvesna, ali sada, nekoliko dana nakon jednog otkaza, Džejms je izgleda otkrio svoju budućnost!

Ukoliko je verovati potpisu na klipu koji je objavio na YouTube-u, a koji glasi "YouTube nezaposlenog Džejmsa Meja", mislimo da opušteno možemo da tvrdimo da je Džejms "prelomio".

U to ime ...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.