Srpski glumac zvezda francuskog filma

Izvor: Mondo, 26.Feb.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski glumac zvezda francuskog filma

Proslavljeni srpski glumac Svetozar Cvetković, igraće glavu ulogu u francuskom filmu.

Foto: YouTube

 Reč je o ostvarenju režisera Dimitrija de Klerka, koje će se snimati na lokacijama u Maroku, Marakešu i Sahari.

"To je poodavno dogovoreno. Film se snima od početka aprila do sredine maja, a u središtu priče je zanimljiva, intimna priča dvoje ljudi", rekao je Cvetković "Blicu" i otkrio "zaplet".

"Lik kojeg igram je neko ko spasava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << devojku posle automobilske nesreće. Ispostavlja se da ona ima amneziju i on joj se predstavi kao njen muž i tako ona počinje da živi misleći da ima muža kojeg se ne seća. U jednom trenutku saznaje da nije tako, saznaje i kakav joj je prošli život bio", rekao je glumac i dodao da je lajtmotiv filma džez numera Četa Bejkera "You go into my head".

 
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetozar Cvetković: Snimam film u Francuskoj

Izvor: Blic, 26.Feb.2015

Naš proslavljeni glumac, kandidat za upravnika Narodnog pozorišta, uskoro počinje snimanje francuskog filma u kome igra glavnu ulogu...Na pitanje da li je tačan glas da je njegova sledeća uloga glavna rola u francuskom filmu i o kakvom je ostvarenju reč, Svetozar Cvetković za „Blic“ kaže:..Po...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.